Jag lever!

I torsdag åkte jag upp till El Stockholmo och hälsade på min farmor och farfar innan jag mötte upp min älskling som jag inte hade sett på ett tag.
Vi checkade in på ett hotell vid Fridhemsplan och gick ut och käkade thailändsk mat och tog varsin öl på någon pub där i närheten och tog en promenad till hotellet. Underbar kväll helt enkelt!
På hotellet dröjde det inte länge tills vi blev vi så rastlösa så då drog vi till internet cafét (som jag skrev om i mitt förra inlägg. Där satt vi från 8 på kvällen till 2 på natten. Haha.
 
På fredagen gick jag och Oliver runt i Stockholm där jag köpte nya jeans och min efterlängtande vita kavaj som jag har suktat efter ett tag och sen gick vi och käkade på ett ställe som låg på gatan brevid drottninggatan som hette något i stil med "Jensens", supergod mat, bra service och verkligen prisvärt. Det är verkligen en resturang jag kan rekommendera!
 
Sen tog vi tåget upp till Mora på kvällen där hans mamma bor och är fortfarande kvar här i dalarna. Får se om jag åker hem imorgon till Katrineholm (känns som att jag inte har satt min fot där på veckor) eller om jag väntar att åka hem på onsdag. Det visar sig :)
 
 
Bild ifrån torsdags hemma hos mamma då jag tog mitt första dopp för i år!