Lång dag fast ändå inte.

Hellu!
Idag hade jag tid på barnmorskemottagningen i Gamla stan för att sätta dit en ny p-stav så jag kom dit vid 9.00 och sätter mig ner och varpå min barnmorska frågar: Har du tagit med dig p-staven?
Jag svarar: - Va? Neeej jag trodde jag fick en ny stav här.
Nej du måste hämta ut den på ett apotek för att ta med dig den hit och sätta i den.
 
Då har jag ändå satt i en p-stav 2 gånger tidigare och ändå lyckas jag glömma bort såna saker.
Blev smått irriterad på mig för alla dessa små saker som jag missuppfattar och glömmer bort och samt irriterad på dem att de borde nämnt något om att jag måste hämta ut en ny stav på apoteket när jag ringde och bokade min tid. Eller att de åtminstone kunde ha skickat ut en kallelse/brev eller skickat ut ett SMS som många andra läkare använder sig av för att påminna om tid + andra viktiga saker.
 
Man sätter ändå i en ny P-stav var tredje år och jag har ju inte direkt ett super minne som kommer inte ihåg sånt. 
Tack och lov fick jag en ny tid 1 timme senare (10.00) så fick dra runt i Stockholm och leta efter ett apotek och när jag väl hittade ett apotek så öppnade de inte förens 10.00 och min nya tid hos barnmorskan var kl.10.00 så kom dit 20 minuter försent. Men jag fick sätta in en ny så allt löste sig till slut.
 
Nej nu ska jag hoppa in i duschen och fixa ordning mig inför jobbet. Ska spendera min fredagskväll på restaurangen så börjar vid 15.00. Ha de bra!
 

Foto: Therese Fredriksson