Frustrerad..

För x-antal månader sen skrev jag ut att jag + ett stort gäng skulle åka till Jamica i februari 2015.
Men jag blir så sjukt frusterad över att det är flera personer som har hoppat av. Visst från början kanske vi var ca 15 stycken personer från Katrineholm som skulle åka, och sedan har två par gjort slut och sedan har ett annat par blivit gravida och ett annat par valde att hoppa av att åka okej det är fine med mig. Då förstår jag varför man inte följer med men jag skulle ha delat rum med en killkompis. Bob. Och sedan har han också hoppat av så jag har ett dubbelrum "själv" och försökt och fixa någon annan som jag kan dela rum med men det är så jävla svårt och hitta någon.
 
De flesta jag känner är ju dem som åker med dit och har alltid redan klart med rum/"partner" och de andra vänner jag har vet jag inte kan följa med för de är arbetslösa/studerar och resan kostar ju ändå 21.000 kr + fickpengar som ska vara betalt senast den 24:e December så det är ju en slant.

Så efter Bob hoppade av, lyckades jag hitta en kille som eventuellt kunde åka med men sen berättade han förut idag och han trodde att han inte kunde åka med och sedan har jag haft min kusin som tackade först ja och nu sedan nej att resan var för dyr.
 
Jag blir så frusterad och ledsen inombords för jag verkligen vill åka dit, och det är något som jag verkligen har sett fram emot nu i 8 månaders tid. Jag har köpt dyra bikinis och andra snygga strandkläder som jag tänkt att jag ska ha på mig där borta och så blir allt pannkaka för inte har någon och dela rum med. Skulle jag boka så att jag bor själv i ett dubbelrum måste jag yterliggare slanta upp 28.000 kr utöver mina 21.000 så just nu ser det väldigt mörkt upp för mig :(