Babyshower

Idag blev det en snabbvisit till Katrineholm där vi skulle anordna en babyshower för våran Amigo Johanna.
Så när jag kom hem till Arvid och Johannas hus så hade Nellie redan fixat de mesta med dekorationerna, men jag och Evelina hjälpte till lite grann med småfix innan alla andra gäster kom.
 
Eftersom detta var en överraskningsfest så var vi lite oroliga att Johanna skulle misstänka att något är på gång eftersom Arvid och hon hade gått runt i flera affärer och var stort sett klara men inte fick komma hem av order från oss eftersom alla gäster inte hade kommit men en kort stund senare droppade fler gäster in och Arvid och Johanna fick komma hem.
 
Vi gömde alla skor och de personer som hade bilar fick parkera en bit ifrån huset så hon inte skulle fatta något och sedan gömde vi oss i vardagsrummet och väntade tills de kom. När Johanna steg in och upptäckte att köksbordet var borta gick hon sen in i vardagsrummet där vi alla stod och skrek "SUPRISE!"
 
Hon blev väldigt rörd och blev verkligen överraskad och sedan började hon fatta... jag hade tydligen glömt att gömma min rosa scarf i hallen och när de hade kommit innanför dörren så frågade Johanna vems scarf det var och Arvid hade sagt att det var hans pappa scarf och Johanna köpte det. HAHA sedan hade vi tydligen glömt låsa ytterdörren så Johanna tyckte det var lite konstigt att den var olåst.
 
Hur som helst blev hon jätteglad och det är det som är det viktigaste.
Jag hade bakat de flesta fikabröden och fixat blöjtårtan och köpt ett litet gosedjur.
 
Vi fikade, lekte lekar såsom gissa vilken choklad som är i blöjan, smaka och gissa vilken smak det är på barnmaten och körde lite frågesport om graviditetsfrågor och även att man skulle gissa mått Johannas mage och även gissa vilket datum hon ska föda, hur mycket lilla "Myran" väger, samt längd. Så vi får väl se om några veckor vem som har rätt ;)
 
Stort cred till Nellie som hade anordnat allt så bra!
 
Sen hade vi presentöppning och alla presenter var så himla fina.
Detta var trots allt min och flera andras första babyshower men det lär ju bli flera till i framtiden. Detta var så himla mysigt!