London och Reading

På torsdags morgonen tog jag och Nellie ett tidigt tåg ifrån Skavsta och flög till London. Vi tog tåget in mott centralstationen och tog sedan tunnelbanan till vårat hotell. Vi lämna våra grejer och gick och utforska staden. Det var mulet men ändå skönt ute. Vi stannade på en restaurang där jag åt Fish & Chips den var helt okej men måste medge att våran fish & chips vi har på våran meny är mycket godare!
 
Vi såg alla sevärdiheter som Big Ben, Parlamentet, Buckingham Palace, London Eye och sedan gick vi till Oxford street där själva shoppinggatan är och gick förbi både Forever21 och Primark och oj vad vi shoppade.
På kvällen gick vi ut på en restaurang och lärde känna personalen lite grann och efter de stängde följde grabbarna med oss ut och tog oss till ett kasino som låg i närheten. Spontant och roligt!
Dagen efter var inte så rolig.. vi var bakfulla och var tvungna att gå upp tidigt för att äta hotellets goda frukost.
Efter lite mat i magen och lite vila på hotellet nån timme innan vi skulle checka ut kände jag mig iallafall lite bättre. Vi tog tåget in till Reading som ligger ca 1 timme ifrån London och checkade in på hotellet där. Lämna våra väskor och gick för att hitta stället som lämnade ut våra festivalbiljetter vilket inte var några bekymmer alls att hitta då Reading är en liten stad.
 
Efter lite mat i magen gick vi in på Primark som de hade i staden och shoppade igen en hel del. Vi lyckadades springa in där 4 gånger totalt under våran vistelse i England. Ehehe ops.
Dagen efter var dagen med stort D. Det var lördag och idag spelade Eminem på festivalen här i stan. Vi åt frulle, gjorde oss redo och drog runt 14-tiden in till festivalen med buss.
Vi såg en duktig rappare jag aldrig hört talas om som hette Minko? (lr något sådant)  KoRn, Major Lazor och till slut Eminem! Han var så bra!! Har tittat på alla videos som jag filmade hur många gånger som helst.
Dagen efter på söndagen packade vi ihop allt och drog till London och till flygplatsen och åkte hem!