Portugal & Sevilla del 2.

Jag och Bella köpte en dagstur av en resebyrå i stan till den spanska staden "Sevilla" som är den 5 största staden i Spaninen och den varmaste. Vi valde mellan en heldagstur till Lissabon eller denna till Sevilla och när vi har snackat med flera om staden Lissabon så skulle både jag och Bella vilja åka dit nån dag men eftersom det är flera som har sagt att man inte hinner se hela Lissabon på en dag så får vi åka dit vid något annat tillfälle och vara där i flera dagar så det blev som sagt dagstur till Sevilla!
 
Vi gick upp fyra på morgonen och var borta till sju-åtta på kvällen. Staden var väldigt vacker och det tog 3 timmar att ta sig dit och 3 timmar hem. Det var en guidade tur på max 10 minuter och så var det fri-tid i ett par timmar. Som sagt så var det väldigt varmt och jag och Bella satte oss på en uteservering och käkade tapas.
 
Jag älskar verkligen Spanien och en dag hoppas jag verkligen att jag kan köpa en lägenhet där nere. Kanske till min pension eller något? Men att kunna spanka är något jag verkligen vill lära mig och jag älskar deras kultur. Efter x-antal timmars strossande i staden åkte vi hemåt igen.