Nellies kidnappning

Det började med att Nellie fick ett kuvert när hon fyllde år i November där det stod "När du mist anar det".
I vårat "gäng" så har vi kört att när man fyllt 25 att man kidnappar personen som fyller år och denna gång så var det inget undantag. Efter x-antal veckors planering med få ihop allt med djurvakt, praktikplats, datum då alla kan, destination så fick vi äntligen ihop det. Johanna och Evelina snodde Nellies pass bakom hennes rygg så hon inte skulle fatta att vi skulle utomlands.
 
Det började med att vi gick upp tidigt på fredagsmorgonen och vi visste att hon skulle sitta och käka frukost på Igelkotten där sjuksköterskorna sitter och käkar frukost varje fredag i ett enskilt rum. Så min pappa klädde ut sig till bäver och gick först in och gav Nellie ett kuvert där det stod "När du minst anar det, som sagt".
Sedan vinkade pappa in oss och så sprang vi in till rummet där de alla satt med ballonger och tutor och skrek "Suprise!!"
 
 
Sedan åkte vi hem till Nellie där vi hjälpte åt och packa och sedan åkte vi till Nellies pappa och hämtade ytterligare saker som hon behövde då hennes saker är lite utspridda. Sedan åkte vi hem till Evelinas pappa och drack bubbel och sedan körde han oss till Skavsta. "Vi ska inte utomlands för jag har ju inget pass med mig?!
När vi kom in till Skavsta fick hon ett sista kuvert med bokstäver på destinationen vi skulle åka till. Vilket var Gdansk i Polen.
 
När vi väl var framme i Polen efter en kort restid hade det mörknat och man såg inte så mycket av miljön därav tog jag inga bilder. Men vi checkade in på hotellet och gjorde oss ordning och så tog vi en taxi till Sopnot som är mer ett party ställe som ligger 20 minuter ifrån Gdansk. Där drog vi till en resturang och käka och sedan tog vi en krogrunda och gick på alla möjliga ställen.
 
Dagen efter gick jag och Johanna en promenad medans Evelina och Nellie var på hotellrummet och såg då hur vacker Gdansk var. När vi kom tillbaka till hotellet drog vi alla ut tillsammans och gick mot ett köpcentrum för att se ännu mer av staden och shoppa. Efter x-antal timmar shopping tog vi taxi tillbaka till hotellet och gjorde oss i ordning och gick sedan ut och käka vid ett ställe vid vattnet. Tyvärr hade jag migrän så fick gå till hotellet och vila medans de andra tjejerna drog och men men that's life. Jag mådde nog inte så dåligt som de andra gjorde dagen efter när vi skulle upp tidigt och käka frulle och röra på oss mot flygplatsen. Så får väl trösta mig med det hehe