Danmark

Efter att ha bokat ett airBnB (en lägenhet)  via Booking och det har blivit något fel så kvällen innan skriver att det är bokat av några andra och inte längre tillgängligt för oss och att de ska försöka ordna ett annat boende för oss åker vi mot Danmark utan att veta om vi har fått nytt boende eller inte. I bilen får vi svar att vi har fått ett annat boende centralt i Köpenhamn. Efter x-antal timmar i bilen kom vi fram till lägenheten och den var väldigt stor och fräsch! Väldigt skönt att det löste sig :-)
 
Vår första kväll i Köpenhamn var lugn, vi gick ut och åt men var rätt trötta så vi skippade att gå ut.
Dagen efter ankomst på fredagen gick vi runt i staden och tittade omkring. Vi åt lunch på ett fik där det blev "Smörrebröd". Vi drog till området med de färgglada husen och strossade omkring. Sedan drog vi tillbaka till vår lägenhet, gjorde oss ordning och sedan fastnade vi vid en pub nära där vi boende där vi började snacka med ett gäng danskakillar. Det slutade med att vi allihopa drog till vår lägenhet och festa och sedan följde vi med dem till en kyrka som var omgjord till ett festställe. Tydligen var det knappt något folk just den kvällen men annorlunda. Vi drog vidare sedan till oss igen och efterfestade.
 
På lördagen gick vi till Christiana och det området såg väl sukigare ut än vad man hade förväntat sig. Galet att de sålde så mkt hasch öppet, såg nästan mer weed än vad man gjorde på Jamaica!
Sedan tog vi en taxi tillbaka till lägenheten gjorde oss ordning och drog till "området med de färgglada husen" åt middag där vi delade på en grillbricka med lammracks, kyckling och ryggbiff. Sedan gick vi vidare till ett annat ställe där vi drack drinkar och sedan åkte tillbaka till lägenheten då Evelina inte kände sig så bra och då drog jag och Nellie vidare till ett nattklubb som hade flera dansgolv. Riktigt roligt!
På söndagen checkade vi ut vid ett tiden och drog tillbaka till Sverige igen.