Krakow - del 2.

Jag gick tidigt efter frukosten till mötesplatsen för turen till Auschwitz. Där var vi ett par stycken som mötes upp ett stenkast från hotellet och åkte i en minibuss i ca 40 minuter.  Under bussresan satte de på en dokumentär om Auschwitz. När vi var klara gick vi runt i första området gick runt där en stund och sedan åkte vi vidare till Auschwitz Birkenau som var mycket större område en jag trott!
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter den x-antal timmar långa turen var vi tillbaka i Krakow. Vädret var superfint och det var +25.
Jag strossade omkring i staden och köpte glass och bara njöto ch såg mig omkring.
 
Jag gick till en resturang som jag också hade kollat upp innan jag åkte som fick otroliga recencioner på nätet.Jag prövade och käkade anka vilket är ett rätt som jag sällan beställer när jag är ute.
Till ankan kom det potatis och ett äpple, och när man skar igenom äpplet kom det ut en fyllning.
Till efterrätt åt jag en av de coolaste efterrätterna jag käkat.  Det var ett ägg gjort på vitchoklad, på en bädd med chokladströssel och runt omkring var det spunnen sockervadd. När man skar igenom ägget var det passionsfyllning. Riktigt god dock väldigt söt så sockerkicken var hög. hehe
Tyvärr hade de fullt så de hade bara bord inomhus men det gick bra ändå!
 
Dagen efter åkte jag hem och mötes av regn och rusk när jag landade i Skavsta. Standard när man flyger hem till Sverige.