Godmorgon, eller inte..

Att jobba natt är inte det lättaste.. Eller ja, iallafall inte komma hem runt 7-tiden och tro att man ska få sova till klockan 15.00. Nejnej, självklart håller grannarna på att såga, bygga, och klippa gräsmattorna och vara allmänt högljöda och när man väl  lyckas somna så får man ett sms från Posten om att jag har ett par skor som jag kan hämta på Ica. Sen runt 10-tiden ringer Malin och när man väl lyckas somna om så blir man åter igen väckt av sms från Nellie, sen vid 13.00-tiden blir jag väckt av ett ytterligare ett sms från "F", somnar om, blir väckt av pappa som smäller igen kylskåpet från köket. Så man kan väl säga att jag var lite grinig i morse/eftermiddag när jag gick upp med raska, trötta steg. 

Jag klädde på mig och sen drog jag till stan för att kolla efter något snyggt att ha på mig tills i morgon då jag ska träffa Johanna min kära klasskompis som jag inte har sett på evigheter! (okej, två veckor) och gå på Puls. Men utbudet på kläder i Katrineholms känns sådär faktiskt. Så jag får väl gå igenom garderoben för att leta fram något snyggt att ha på mig.. 

Kom iallafall inte hem tomhänt. Hitta två parfymer inne på Åhlens och eftersom jag hade så svårt att välja vilken jag skulle ta så fick det bli båda två. 

Fizzy: 195 kr
Fantasy: 399 kr 278 kr