Vila i frid, min krigarsjäl.

Det började för några år sedan. Det var en meddelande på Facebook som var ifrån dig. Du frågade efter din kompis Tomi, om jag hade någon kontakt med honom och ifall om jag visste något mer om honom skulle jag höra av mig.
 
Efter Tomi gick bort förra året hörde jag av mig till dig via Facebook för jag hade inte glömt bort ditt meddelande du skickade två år tidigare. Du fick reda på vad som hade hänt honom och du skickade ditt nr som jag sedan ringde till. Vårat samtal varade inte speciellt länge, drygt 20 minuter.
Efteråt skickade du sms och vi började pratas vid flera timmar per dag under ett litet tag tills vi bestämde oss för att ses.
 
Vi träffades för första gången i Norrköping på en snöig vinterdag i Januari. Jag kommer ihåg hur grymt nervös jag var! När vi träffades så kändes det som att vi hade känt varandra i flera år, du hade en grön jacka på dig, svart mössa och jeans, vi tog bussen hem till mig och efter den helgen så dröjde det inte länge tills vi träffades igen, fast den här gången tog jag tåget upp till Uppsala, tog buss 20 och fick se din mysiga 1,5 rummare, där du bodde en kort tid innan du åkte in på Behandlingshemmet Sirus. Men det var under min helg hos dig som jag insåg att jag började få känslor för dig och vad som hände sen vet nog alla bloggläsare. Vi blev ett par. 
 
Vi hade så jäkla kul ihop och jag har aldrig träffat en person som vet så mycket om mig och du berättade saker om dig. Vi har så mycket hemligheter ihop du och jag. Grejer som INGEN annan vet om. Det känns så jobbigt att inte kunde ta upp telefonen för att ringa dig om råd, eller bara prata allmänt.
 
Jag har faktiskt dig att tacka för att jag bor i Stockholm och pluggar det jag gör idag.
 
Jag frågade min mamma för ett litet tag sen..
- "Om en person går runt och bar på smärta på jorden, kommer då den personen bära med sig det till himmelen eller vad det är som väntar efter.?."
Min mamma svarade: Nej, dem smärtor man gick och bar på jorden stannar kvar tillsammans med kroppen, medans själen går vidare till nästa ställe.
 
Jag hoppas du har det bra där uppe och träffar Tomi och din saknade moster.
Jag saknar dig så sjukt jävla mycket. Din begravning var så fin. Tack för allt.           
Vila i frid, älskade Oliver Rickard Indie Hammarberg.